www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
marku
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 101
Reputatie: 0
Puncte: 2014
Data de inscriere: 23/11/2006

MesajSubiect: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile   Mier Dec 19, 2007 10:21 am

Aceasta este rezultatul unei anchete Europene asupra comportamentului consumatorului masculin.
Femeile au o preferinta pentru bijuterii 43%, imbracaminte 37%, cosmetice 37%, iar barbatii le ofera cel mai des CDuri, filme video, carti, in contradictie cu gusturile feminine.
In schimb barbatii isi doresc in general CDuri 28%, carti 26% DVDuri 26% sau video 26%, iar femeile le ofera acestora carti 37% CDuri 32% cosmetice 32% parfumuri 32% imbracaminte 28%, deci ele sunt foarte aproape de adevar.
Belgienii, ca sa amintim si de ai nostrii, ofera cel mai frecvent "cecuri cadou", diferentiindu-se astfel de alti europeni, motivind aceasta prin "riscul minim" pe care il are si cel care il cumpara si cel caruia îi este oferit, dar in acelasi timp, denota latura non-aventuriera a belgianului.
Anul acesta bugetul consumatorului belgian se va reduce fata de 2006 in medie de la 641€ la 624€ , acesta consumind mai putin pe cadouri si mai mult pe alimente, dar in acelasi timp acesta nu este atit de atent cu provenienta produselor si implicit calitatea lor precum o fac ceilalti europeni.
In concluzie stimati barbati, acum stiti cam ce gusturi la cadouri au scumpele voastre consoarte, cu toate ca: "gusturile nu se discuta"
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
storm
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 133
Varsta: 38
Reputatie: 0
Puncte: 1693
Data de inscriere: 17/10/2007

MesajSubiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile   Mier Dec 19, 2007 11:26 am

da, draguta treaba
chiar am primit pe mail o prezentare pps (pacat ca habar nu am daca as putea s-o pun pe forum) cu ceea ce-si doresc femeile; prima faza: ce cred barbatii - papusele, masini roz, diverse jucarioare cu inimioare, bla bla bla... apoi adevarul femeilor: barbati super sexy affraid

santa

ca sa nu generalizam mereu, domnilor ce cadou veti oferi partenerei de Craciun?
Sus In jos
Alex
Master
Master

Numarul mesajelor: 1133
Varsta: 38
Reputatie: 11
Puncte: 2470
Data de inscriere: 17/12/2006

MesajSubiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile   Mier Dec 19, 2007 2:09 pm

storm a scris:
da, draguta treaba
chiar am primit pe mail o prezentare pps (pacat ca habar nu am daca as putea s-o pun pe forum) cu ceea ce-si doresc femeile; prima faza: ce cred barbatii - papusele, masini roz, diverse jucarioare cu inimioare, bla bla bla... apoi adevarul femeilor: barbati super sexy affraid

santa

trebuie incarcata pe un server si apoi facut link in forum (daca nu stii, e misto si merita s-o vedem si noi trimite-o capitanului pe mail si o rezolva el

hmmm barbati super sexy mda m-am prins ca astia din poza:

cat despre cadou: un cec cadou Laughing vorba de mai sus...

Sus In jos
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2787
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile   Dum Dec 23, 2007 9:22 pm

storm a scris:
da, draguta treaba

santa

asta-i prezentarea cu pricina: Ce_sidorescfemeile.pps
Concluzia: o trageti singuri santa da baietii lu' Alex is mai sexy santa

Barbatii nu cunosc ce cadouri vor femeile

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» 3-Femeile fac sex cu cai,caini,castraveti,mosnegi,etc
» Cateva bancuri dragute !
» Buna ! Ma bucur sa va cunosc!
» Cititi e urgent.. cei care cunosc bucurestiul
» De ce iubim femeile?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: GENERAL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog