www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

bunadimineata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1397
Reputatie: 39
Puncte: 2658
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Lun Ian 21, 2008 10:07 am

Core a scris:
Ce mica-i lumea!
Si eu ma bucur.Personaje noi,subiecte noi,o fata noua data paginii de inceput. Intr-un cuvint se munceste, cu toate ca e cam frig nu????

mda de muncit se munceste dar sti vb aia romāneasca din vremurile de acu: "asteptam ajutoare" (nu la propiu ci la figurat) Laughing

Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320
Varsta: 61
Reputatie: 18
Puncte: 2587
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Lun Ian 21, 2008 10:09 am

Bine ai revenit, Core! flower

Core
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor: 276
Varsta: 60
Reputatie: 0
Puncte: 1903
Data de inscriere: 25/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Lun Ian 21, 2008 10:24 am

Admin a scris:

mda de muncit se munceste dar sti vb aia romāneasca din vremurile de acu: "asteptam ajutoare" (nu la propiu ci la figurat) Laughing

bravo Asa-i romanul s-a bucurat si inca se mai bucura "cit o trai cred" atunci cind sosesc ajutoare.
Atunci....me voila Captain! buba si......Salutari insotite de vii simtaminte adresez tuturor cunoscutilor si deopotriva celorlalti. love love love
Dumnezeu sa va insoteasca si sa ne insoteasca clipita de clipita! beri
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Sfinta Vineri
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 615
Varsta: 105
Puncte: 1917
Data de inscriere: 25/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Joi Apr 10, 2008 8:38 am

taica, iar ne-ai parasit? hai bre, ca mi-am luat biblie; una maaare, care cintareste cit cele 10 porunci in kiatra! :roll: ajutooor... Very Happy

ia uite:

Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1393
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Vin Ian 23, 2009 11:51 pm

Buna dimineata la ora 00:00 am vrut sa fiu eu prima pe ziua de astazi care zic Buna dimineata
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
angelarusu
Expert
Expert

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 11:45 am

Buna dimineata dragilor ce faceti?
Sus In jos
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1717
Varsta: 56
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2275
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 1:06 pm

trikot Iaca, bine. dar tu? Ce mai faci?Cum te simti?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
angelarusu
Expert
Expert

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 7:50 pm

Eu ce sa fac sunt prinsa cu niste acte ptr casa (proiect, autorizatie si tot ce trebuie )si inca unele ptr permisul da munca in nl drumul e lung si anevoios.... si cu permisul de conducere ... toate sunt importante ptr mine in momentul de fata. NU stiu pe care sa o termin mai intai.cu sanatatea rau .... multumesc ca m-ati ajutat am sa ascult sfatul doamnei Sanziana.
Sus In jos
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 9:16 pm

angelarusu a scris:
cu sanatatea rau .... multumesc ca m-ati ajutat am sa ascult sfatul doamnei Sanziana.

Nu am facut nimic spectaculos. Sanziana este o femeie deosebita. Sa o asculti. Smile
Sus In jos
marku
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 101
Puncte: 1908
Data de inscriere: 23/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 10:03 pm

angelarusu a scris:
Eu ce sa fac sunt prinsa cu niste acte ptr casa (proiect, autorizatie si tot ce trebuie )si inca unele ptr permisul da munca in nl drumul e lung si anevoios.... si cu permisul de conducere ... toate sunt importante ptr mine in momentul de fata. NU stiu pe care sa o termin mai intai.cu sanatatea rau .... multumesc ca m-ati ajutat am sa ascult sfatul doamnei Sanziana.

am citit cateva mesaje de ale tale iar in unul din ele scriai ca: "nu ai noroc"
permite-mi sa-ti spun ca "ai mare noroc" sti care este acesta? tineretea ta...
incearca sa-ti ordonezi prioritatile (in viata sunt lucruri prioritare si auxiliare, cred ca iti dai seama ca prioritare sunt: familie, sanatate si credinta, iar restul sunt anexe care ne pot afecta nivelul de trai, dar nu si viata in general) si vei intelege ca norocul nu este primordial pentru a fi fericita.
te rog ceva fara sa te superi pe mine, nu te mai plange ca "o baba pe care-o doare cocoasa de la reomatism" si infrunta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele. si sa mai stii un lucru: pentru orice problema, exista o solutie si numai cine nu vrea nu o gaseste.
sansa
Sus In jos
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: bunadimineata   Joi Ian 29, 2009 10:58 pm

marku a scris:
angelarusu a scris:

incearca sa-ti ordonezi prioritatile (in viata sunt lucruri prioritare si auxiliare, cred ca iti dai seama ca prioritare sunt: familie, sanatate si credinta, iar restul sunt anexe care ne pot afecta nivelul de trai, dar nu si viata in general) si vei intelege ca norocul nu este primordial pentru a fi fericita.
te rog ceva fara sa te superi pe mine, nu te mai plange ca "o baba pe care-o doare cocoasa de la reomatism" si infrunta viata asa cum e ea, cu bune si cu rele. si sa mai stii un lucru: pentru orice problema, exista o solutie si numai cine nu vrea nu o gaseste.
sansa

Cata dreptate ai marku! Era necesara aceasta lectie pentru ea. bravo
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Vin Ian 30, 2009 11:44 am

marku a scris:
angelarusu a scris:

sansa

Va multumesc ptr sfat . Si daca ati fi citit putin mai bine la ceea ce am scris scrie destul de clar ca nu am gasit culmea fericirii , nu ca sunt fara noroc " . Norocoasa sunt ca sunt in viata . Smile si ca ma pot descurca singura sa nu apelez la ajutorul parintilor .In ceea ce priveste prioritatile eu le-am organizat si poate ati si vazut ca le-am enumerat ... prioritatea mea cea mai mare este sa imi construiesc o casa Smile . De credinta in dumnezeu ca tot ati spus printre altele . eu am destula credinta in Dumnezeu dupa parerea mea ca daca nici la Dumnezeu sa as avea increderea as fi moarta poate , eu ma rog in fiecare seara si zi la Bunul Dumnezeu ptr tot ceea ce mi-a dat . am o familie (mama tata frati , surori ) dar care sunt departe da mine dar totusi e familia mea , momentan imi este suficient o asa familie.Dumneavoastra cred ca nu intelegeti ce este aceea durere sa nu poti dormi noaptea , nu poti manca nimic , de aceea ziceti asa . Mi s-a intamplat cu ceva timp in urma ca sora mea sa rada de mine ca nimeni nu intelegea cum de este posibil sa am dureri continuu si sa nu pot manca nimic , imi zicea ca ei nu poate inteleage aceste dureri si dupa ceva timp sora mea a inceput sa aibe si ea dureri si nici acum nu poate scapa de ele . Asa ca ptr cine nu crede Dumnezeu ii da dovada.
Oricum eu va multumesc ptr sfat si o zi buna.
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Vin Ian 30, 2009 12:09 pm

Scuze tututot care au deranjati de problemele mele . Promit sa nu mai imi spun problemele mele nimanui . Sa mai deranjez si eu cu ale mele.
Sus In jos
marku
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 101
Puncte: 1908
Data de inscriere: 23/11/2006

MesajSubiect: Re: bunadimineata   Vin Ian 30, 2009 12:42 pm

nu trebuie sa te scuzi pentru asta, eu gasesc normal sa poti spune ceva atunci cand te doare.
si eu ma pot scuza ca am scris ceva fara sa am toate datele problemei, dar intentia mea a fost sa iti transmit ca la varsta ta trebuie sa gasesti resursele necesare pentru a invinge greutatile si nu sunt cei din jurul tau care te vor ajuta sa o faci, ci tu insuti.
din cate citesc acum, din cele scrise mai sus, inteleg ca esti combativa si te poti lupta cu capriciile vietii, asa ca nu am decat sa-ti transmit - succes sansa
Sus In jos
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: bunadimineata   Vin Ian 30, 2009 1:12 pm

angelarusu a scris:
Scuze tututot care au deranjati de problemele mele . Promit sa nu mai imi spun problemele mele nimanui . Sa mai deranjez si eu cu ale mele.

Hei! You! Ce ai? Nu vezi ca toti te-am luat in brate. Suparacioaso. Noi te iubim si tu?...
Nu mai rastalmaci cuvintele. A fost o parere a lui marku, nu un capat de tara.
Sa-ti traiasca familia si sa te bucuri de ea, dar nu uita ca si noi suntem tot familia ta. Marea familie DOROBENELU.
Hai! Smile ca a iesit sunny .
salut
Sus In jos

bunadimineata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: CATALOGUL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog